Villkor

Kursen

I samtliga kurser ingår kurslitteratur och övningsuppgifter samt all nödvändig datorutrustning och programvara. Vi brukar även ha med frukt och godis.

I kurslokal anordnad av Rubid ingår kaffe/te i samtliga kurser, för kurs i lokal anordnad av kunden själv ingår av praktiska skäl inte kaffe/te.

Vi ordnar även kurser för enstaka personer. Kurs och kursmaterial finns endast på svenska. Samtliga kurser hålls i Windows-miljö.

Priser

Samtliga priser är angivna exklusive moms och gäller om inget annat anges per person.

Samtliga priser som anges gäller kurser som hålls i Stockholmsområdet. För kurser utanför detta område kan resetillägg tillkomma, kontakta Rubid, kontakt@rubid.se för en offert.

Kursanmälan

Anmälan görs antingen via hemsidan, via mail anmalan@rubid.se eller via telefon. För kontakt uppgifter se “Kontakta oss”.

Anmälan är inte bindande utan efter det att Rubid mottagit anmälan skickas en bokningsbekräftelse ut och när denna godkänts av er räknas bokningen som bindande.

Betalning

Betalning av faktura sker till Rubid AB på bankgirokonto: 5910-7391.

Betalningsvillkor

För kurser som hålls i av Rubid anordnade lokaler gäller det att kursavgiften betalas mot faktura som skickas ut i samband med bokningsbekräftelsen. Betalning ska ske inom 30 dagar, dock senast 14 dagar före kursstart. Vid bokning av kurs med kursstart närmare än 14 dagar ska betalning ske omgående. Betalning måste ske före kursstart för att få delta.

För kurser som hålls på ert företag gäller det att betalning sker mot faktura som skickas ut efter genomförd kurs. Fakturan ska betalas inom 30 dagar.

Avbokning

Vid eventuell avbokning skall detta ske skriftligt via mail till kontakt@rubid.se.

Ombokning

Vid eventuell ombokning skall detta ske skriftligt via mail till kontakt@rubid.se.

Ersättare

Att låta en ersättare ta din plats är tillåtet, enda kravet är att detta meddelas skriftligt via mail till kontakt@rubid.se senast dagen innan kursstart.

Inställd/uppskjuten kurs

Rubid förbehåller sig rätten att ställa in eller skjuta upp kurser vid för få deltagare. Vi försöker givetvis meddela detta så tidigt som möjligt. Sker detta är det givetvis fritt att av- eller omboka kursen.

Plats för kursen

För kurser som hålls i av Rubid anordnade lokaler gäller plats som anges för respektive kurstillfälle.

För kurser som hålls på ert företag gäller plats enligt överenskommelse. Om ni inte har möjlighet att ha kursen i era egna lokaler så hjälper vi gärna till att boka lokal åt er.

Samtliga priser som anges gäller kurser som hålls i Stockholmsområdet. För kurser utanför detta område kan resetillägg tillkomma, kontakta Rubid på kontakt@rubid.se för en offert.

Tid för kursen

Datum för kursen är för respektive kurstillfälle angivet datum eller enligt överenskommelse.

Tider för en heldagskurs är normalt 09.00-16.30 med 1 timmes lunch mellan 12.00-13.00. Halvdagskurser hålls antingen förmiddag 08.30-12.00 eller eftermiddag 13.00-16.30.

Vid frågor

Vid frågor om kurser, bokningar betalningar eller annat kontakta oss gärna, kontakt@rubid.se. För fler sätt att ta kontakt med oss se “Kontakta Rubid”.